Århus december 2000

Kære Alle,

Velkommen til vores Cyber-julekort.

God fornøjelse...
.
Det har på mange måder været et år, hvor jeg har prøvet mig selv af på flere måder.
Smøgerne blev lagt på hylden, HF'en er snart i hus og for et par måneder siden sprang jeg ud med faldskærm fra 4000 m højde!
Jeg tager HF som selvstudrende, så jeg samtidig kan være sammen med Mark i Italien. Det går udemærket selvom det er svært uden faglig vejledning.
I sommer arbejdede jeg som recepionist på en campingplads i Lazise ved Gardasøen. Selvom mit italienske efterhånden er tem'li' godt, var det vist mit danske jeg blev ansat på. Jeg har skulle svare på mange mærkelige spørgsmål og hjælpe mine feriende landsmænd ud af alverdens situationer!
I september var Mark og jeg selv på en lille campingferie i Kroatien, som er et meget smukt land.
Jeg arbejder nu som bartender på en café i Peschiera.
December-eksamnerne er vel overstået og jeg nyder nu juleferien og glæder mig til at Mark snart kommer herop sammen med sin bror, så vi kan fejre nytår sammen på dansk vis.


Der er ikke så meget nyt at berette fra min front. Firmaet er inde i en positiv udvikling og vi er nu oppe på 9 fuldtidsansatte. Årets scoop var vores opstart af tryksagsproduktion. Vi har investeret i tre digitale trykmaskiner og producerer plakater, løbesedler, visitkort mm på livet løs for mange forskellige kunder bla. 85% af alle diskoteker i Danmark!

Vores konkurrenter (med deres skyhøje avancer) er dejlig nemme at konkurrere med! Så sig endelig til, hvis nogen af jer skal have lavet en tryksag.... Mit ansvarsområde er dog stadig fester (www.UngFest.dk) og ferier (www.UngFerie.dk). På disse områder er der ikke den store fremgang at spore, men de er stadig nogle fine forretninger.

Prisen for ovennævnte er 10-12 timer foran en computerskærm hver eneste dag (og 5 kilo på sidebenene) - jubii!
Al fritid bruges sammen med Louise og vennerne. Louise og jeg kunne i øvrigt fejre 3 års jubilæum i år. Vi bor stadig på 4. sal i min fars lejlighed i hjertet af Århus. Lejligheden er (endnu) computerfrit område.

Louise starter til januar som grafiker nede hos min makker Esben, så det skal nok blive sjov. Alt i alt har jeg vist ikke noget at klage over :-)Jeg startede året med at flytte tilbage til Århus efter at have boet i Hvidovre en periode, mens jeg læste jura på Københavns Universitet. Tilbage hos Maj i Århus færdiggjorde jeg jurastudiet, og var til de sidste eksamner i juni. Herefter benyttede jeg så sommeren til at skrive mit speciale/hovedopgave.
Et kort smut til New York med Maj, Anders og Louise blev der dog også tid til!
Specialet blev afleveret i august, og mens jeg gik og ventede på at få sin karakter for specialet, fik jeg en advokat-læreplads (advokatfuldmægtig) hos Advokaterne Sankt Knuds Torv, hvor min far arbejder - sikke et tilfælde.
Og så fik vores gravhund Paprika hvalpe!
Siden da har jeg vænnet mig til at gå med slips og at skulle sidde ved et skrivebord hver evig eneste dag (æv)! Specialet kom i øvrigt tilbage i oktober med karakteren 11 (juhuu)!
Det var så lidt om hvad vi har bedrevet i årets løb.

Tilbage er kun at ønske jer alle en glæde jul og et lykkebringende nytår.
Håber snart at vi ses!
Ulrik, Anders og Lisbeth